Deel deze website met je

omgeving.

Klein & Groot Mediation

Muriël Bosgra

Eekwal 20

8011 LD Zwolle

Tel: 06 155 448 36

Info@kleinengrootmediation.nl

KvK: 65.067.800

Blik op de toekomst

Het leven raast voort, soms is het tijd om er even bij stil te staan. De balans op te maken van wat achter je ligt en wat nog komen gaat. Wat deed jij een jaar geleden? Waar wil je over een jaar zijn?

Ik probeerde terug te halen waar ik een jaar geleden was. Hoe zag mijn leven eruit? Wat deed ik? Hoe kijk ik daarop terug? Ik begon met columns schrijven voor onze wijkkrant. Iets waar ik gelijk enthousiast over was en nog steeds ben. Inmiddels woon ik al veertien jaar met veel plezier in Assendorp; een wijk naar mijn hart. Hoewel ik moet bekennen dat ik de laatste tijd wel minder goed tegen het geklus kan, hier om mij heen. Er gaat geen dag voorbij zonder het geluid van een zaag, grasmaaier, schuurmachine en ga zo maar door.

Maar goed, terug naar het afgelopen jaar. Ik begon dus met maandelijks schrijven, naast mijn twee banen; bij de overheid (Raad voor de Kinderbescherming) en als ondernemer in mijn mediationpraktijk. Ik had mij toen opnieuw voorgenomen om de eerste af te bouwen en mij volledig op de tweede te richten. Een stap die ik elk jaar weer voor me uitschoof, want er was telkens wel een reden om het niet te durven. Dit jaar is het me toch gelukt! Ondanks (of dankzij) de onzekerheid van corona, heb ik besloten om de stap te gaan zetten.

Bij de Raad voor de Kinderbescherming is het begonnen, daar is mijn gevoel over het recht doen aan het leven van kinderen en ouders gegroeid. Ik heb er onwijs veel geleerd en ga na vijftien mooie jaren de vastigheid achter mij laten. Ik ga mij volledig richten op mijn droom. De droom van een eigen praktijk waar ik kinderen en ouders help om in een scheidingssituatie de lichtpuntjes te vinden om verder te komen.

Dit is mijn blik op de toekomst. Hoe ziet jouw leven er over een jaar uit?