Deel deze website met je

omgeving.

Klein & Groot Mediation

Muriël Bosgra

Eekwal 20

8011 LD Zwolle

Tel: 06 155 448 36

Info@kleinengrootmediation.nl

KvK: 65.067.800

Ik wil scheiden, wat nu?
Als jullie besloten hebben om uit elkaar te gaan, moet er van alles geregeld worden. Denk hierbij aan het financiële gedeelte, afspraken maken voor de toekomst, gesprekken over de communicatie. In alle gevallen geldt dat er afspraken gemaakt moeten worden die goed moeten worden vastgelegd.

Om het regelen van de scheiding goed te laten verlopen kunt u ervoor kiezen om met een mediator te gaan werken. Een mediator is een professionele bemiddelaar die u kan helpen om een juridisch probleem op te lossen. De mediator zal proberen om u en de tegenpartij zelf te stimuleren met een oplossing van het conflict te komen.

Wat moet je regelen als je wilt scheiden?
De scheiding is de basis voor je nieuwe toekomst. Het is dus belangrijk om dit goed te regelen. Zaken die geregeld moeten worden zijn onder andere partneralimentatie/kinderalimentatie, de verdeling van het geld, hypotheek en de bezittingen. En er moet een ouderschapsplan worden opgesteld in het geval er kinderen betrokken zijn binnen het gezin.

Scheiden met Klein & Groot Mediation
Scheiden met Klein & Groot Mediation kan vele voordelen hebben. De mediator kan helpen bij het leggen van een basis voor een goede communicatie, ondersteunen bij het maken van het ouderschapsplan/echtscheidingsconvenant, de kinderen hun stem laten horen, inzichtelijk maken van het financiële plaatje en ondersteuning bieden bij het maken van een nieuw ouderschapsplan.

Gaat u scheiden en wilt u een professionele bemiddelaar inschakelen? Neem contact met mij op.